Rakentaminen ja urakoitsijat

« takaisin kotisivulle (homepage)

Elementtihalli on hyvä vaihtoehto moniin tarpeisiin

Julkaistu

Jos olet etsinyt uutta varasto-, tuotanto- tai hallitilaa, olet varmasti törmännyt elementtihalleihin. Ehkä olet miettinyt, miksi juuri elementtihalli olisi sinun tarpeisiisi sopiva vaihtoehto. Tässä blogissa käsittelemme elementtihalleja tarkemmin ja kerromme niistä lisää.

Elementtihallit voidaan rakentaa erilaisista materiaaleista

Elementtihalli voi olla esimerkiksi teräsrakenteinen halli jossa on teräsrunko ja seinät niin sanottua sandwich-elementtiä, joka valmistetaan ohutlevystä, mineraalivillasta tai polyuretaanista, joka tekee rakenteesta erittäin kevyen. Seinät voidaan myös valmistaa muista materiaaleista, kuten puusta. Valmiiksi suunniteltujen rakenteiden vuoksi, hallit voidaan rakentaa nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Elementtihallit pystytettynä ovat joustava ratkaisu

Elementtihallin hyvä puoli on myös sen joustavuus, sillä sitä voidaan muunnella monenlaisiin tarkoituksiin. Hallia voidaan käyttää esimerkiksi varastona, tuotantotilana, autotallina, venevajana tai harrastetilana. Elementtihalli on suunniteltu helposti kasattavaksi, purettavaksi ja muutettavaksi, mikä tekee siitä monikäyttöisen vaihtoehdon erilaisiin tarpeisiin.

Elementtihallit voidaan pystyttää nopealla aikataululla

Elementtihallien etuna on niiden nopea pystytys. Halli voidaan pystyttää muutamassa viikossa, ja sen rakentamiseen riittävät maanpäälliset perustukset, kuten esimerkiksi pilarianturat. Tämä tarkoittaa sitä, että elementtihalli voidaan tarvittaessa siirtää toiseen paikkaan tai purkaa kokonaan suhteellisen helposti. Elementtihalli on siis erittäin joustava varastointi- tai tuotantotilavaihtoehto, joka soveltuu erinomaisesti myös väliaikaiseen käyttöön tai tilanteisiin, joissa tarvitaan nopeasti lisää tilaa.

Elementtihallit pystytettynä - kustannustehokas ratkaisu

Elementtihallien etuna on niiden kustannustehokkuus. Hallin rakentaminen on edullisempaa kuin perinteisen rakennuksen pystyttäminen, sillä se vaatii vähemmän työvoimaa ja materiaaleja. Elementtihallin kustannukset ovat siis huomattavasti matalammat kuin varsinaisen rakennuksen kustannukset. Tämä tekee elementtihallista houkuttelevan vaihtoehdon esimerkiksi pienille yrityksille tai yksityishenkilöille, jotka tarvitsevat hallitilaa, mutta haluavat säästää rahaa.

Joustava suunnittelumahdollisuus

Elementtihallit pystytettynä voi suunnitella joustavasti. Elementtihallia voidaan muokata lukuisin tavoin, joten se soveltuu monenlaiseen käyttöön. On mahdollista valita elementtihallin leveys, pituus, korkeus ja muoto juuri omiin tarpeisiinsa sopivaksi, jolloin se vastaa niitä täydellisesti. On myös mahdollista yhdistää rakentaa erittäin suuri elementtihalli, esimerkiksi urheiluhalli.

Kaiken kaikkiaan voimme todeta, että elementtihalli on loistava vaihtoehto monenlaisiin käyttötarpeisiin. Sen rakentamisen nopeus, joustavuus, kustannustehokkuus ja suunnittelumahdollisuudet tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille eri tahoille. Elementtihalli toimii hyvin esimerkiksi yrityksille, yksityishenkilöille, harrastajille tai vaikka urheilujoukkueille, jotka kaipaavat lisää tilaa. Jos siis olet etsimässä varasto-, tuotanto- tai hallitilaa, kannattaa elementtihallin hankintaa ehdottomasti harkita.


jaa